ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΓΟΡΩΝ
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Λόγω των έκτακτων μέτρων για τον COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση των παραγγελιών με έμφαση στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη.
Τροποι αποστολης & Εξοδα αποστοληςΗ αποστολή των προϊόντων, περιορισμένου βάρους και όγκου, γίνεται μέσω της συνεργαζόμενης courier SPEEDEX & ACS. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται και εμφανίζονται κατά τη διαδικασία αγοράς στο ταμείο, ανάλογα το βάρος, τον όγκο και τον προορισμό της παραγγελίας. Η παράδοση γίνεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες, εκτός απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών, όπου ενδέχεται να απαιτούνται 1-2 εργάσιμες ημέρες επιπλέον. Ειδικά για δέματα με βάρος και όγκο μέχρι και 5kg (smartphones, tablets, laptops, είδη προσωπικής φροντίδας, ηλεκτρικά σίδερα και TV έως 22 ίντσες) η παράδοση για Αττική γίνεται σε 1 εργάσιμη ημέρα, για Θεσσαλονίκη και λοιπά μεγάλα αστικά κέντρα σε 2 εργάσιμες ημέρες.

Το ελάχιστο κόστος αποστολής είναι 4,90 ευρώ. Για δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, η οποία εμφανίζεται κατά τη διαδικασία αγοράς στο ταμείο, με δυνατότητα επιλογής ιδίας παραλαβής του πελάτη από το δίκτυο εξυπηρέτησης σταθμών της SPEEDEX & ACS, χωρίς την επιπλέον επιβάρυνση.

Η παραγγελία εκτελείται και αποστέλλεται στη διεύθυνση την οποία ο πελάτης έχει υποδείξει κατά τη διαδικασία αγοράς. Σε περίπτωση λανθασμένης συμπλήρωσης των στοιχείων παράδοσης, επιβαρύνεται ο πελάτης με το όποιο επιπλέον κόστος αποστολής.

Η αποστολή μόνο για ογκώδεις και βαριές συσκευές, (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, κλιματιστικά, κλπ) με εξαίρεση τους απορροφητήρες και τις εντοιχιζόμενες εστίες, γίνεται με πρακτορείο και τα έξοδα αποστολής προσδιορίζονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και σχετικής συνεννόησης, τα οποία επιβαρύνουν τον παραλήπτη. Η παράδοση με πρακτορείο γίνεται εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών.

Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας (απεργιών, καιρικών συνθηκών, κλπ) που καθιστούν αδύνατη την αποστολή της παραγγελίας  εντός προθεσμίας, το ηλεκτρονικό κατάστημα θα ειδοποιεί έγκαιρα τον πελάτη με δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας εκ μέρους του.

Σε περίπτωση λανθασμένης ένδειξης της διαθεσιμότητας προϊόντος κατά την στιγμή ολοκλήρωσης της παραγγελίας, το ηλεκτρονικό κατάστημα θα ειδοποιεί άμεσα τον πελάτη με δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας εκ μέρους του.

Ειδικά για ογκώδεις και βαριές συσκευές, (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, κλιματιστικά, κλπ) με σχετική ένδειξη δωρεάν μεταφορικών, αυτό ισχύει μόνο για μεγάλα αστικά κέντρα και εξαιρούνται οι νησιωτικοί προορισμοί.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 14:00, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σάββατο & Κυριακή αποστέλλονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα της επόμενης εβδομάδος.

Δείτε εδώ τον Νόμο 2251/1994 όπως ισχύει, περί Προστασίας των Καταναλωτών


Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου
Δείτε τι είπατε για εμάς
Skroutz
Πληρώστε με πιστωτικές κάρτες
aplon.gr