ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΓΟΡΩΝ
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Αγαπητοί μας πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί κανονικά και οι παραγγελίες εκτελούνται καθημερινά. Λόγω της παρούσας κατάστασης, πανδημίας COVID-19, παρατηρούνται καθυστερήσεις στις παραδόσεις των δεμάτων από την Courier πανελλαδικά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Οροι χρησης

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.aplon.gr

Το aplon.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα του διαδικτύου που δημιούργησε η εταιρεία DREAM CENTER Α.Ε.Β.Ε, με έδρα το 5ο χλμ Μυτιλήνης – Καλλονής, Μυτιλήνη.

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα aplon το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aplon.gr, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των κατωτέρω όρων και προϋποθέσεων, δίχως καμία εξαίρεση, τους οποίους παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε θα πρέπει να μην κάνει χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και να απέχει από κάθε συναλλαγή με αυτό. Σε κάθε άλλη περίπτωση τεκμηριώνεται ότι συναινεί και έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα κάθε όρο και προϋπόθεση.

Οι επισκέπτες και πελάτες του διαδικτυακού τόπου θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail, κλπ. ) στις οποιαδήποτε φόρμες και δεν θα προβαίνουν σε πράξεις και ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό, αλλά και οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή ιστοσελίδα συνδεδεμένο με αυτό.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.aplon.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών με αυτό, όποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις αντίστοιχες σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος δύναται να καταρτίζονται στην ελληνική γλώσσα.  

Το aplon.gr δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσο αφορά την ταυτότητα της εταιρείας όσο και των παρεχόμενων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών. Στα πλαίσια της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για εκ παραδρομής λάθη κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στην ιστοσελίδα.

Το σύνολο του περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) και των υπηρεσιών του site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού καταστήματος aplon.gr και προστατεύονται από την ελληνική, κοινοτική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα www.aplon.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή υπηρεσίες τους προστατεύονται από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνιση τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης αυτών.

Στα πλαίσια των συναλλαγών του, το aplon.gr δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημίες που δύναται να προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσής, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα aplon.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, ωστόσο αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες σχετικά με τη διαθεσιμότητα ή μη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου ̋όπως ακριβώς έχουν ̏. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθεματική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνιστάται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντων κερδών, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη χρήση ή/και λειτουργία ή μη του διαδικτυακού τόπου ή/και τυχόν αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Οποιαδήποτε αναφορά ή διασύνδεση με άλλο site, παρέχεται μόνο για την διευκόλυνση των χρηστών και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στα site αυτά. Οι χρήστες παραιτούνται οποιονδήποτε νομικών διεκδικήσεων κατά του aplon.gr σε σχέση με αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους.

Τα προσωπικά δεδομένα (όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας κλπ.) που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.aplon.gr με την συγκατάθεση των χρηστών τηρούνται σε αρχείο και επεξεργάζονται με όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και εμπιστευτικότητας των διατάξεων του Ν. 2472/1997. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα και τις συνδεδεμένες με αυτό επιχειρήσεις για στατιστικούς λόγους ή για υποστηρικτικούς σκοπούς της συναλλακτικής σχέσης. Το aplon.gr δηλώνει ότι δεν θα διαβιβάσει ή κοινοποιήσει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, εκτός εάν αυτό διαταχθεί από το Νόμο ή/και τις αρμόδιες Αρχές.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

Για τις παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και την ασφάλεια αυτών, το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει εγκαταστήσει πρωτόκολλο ασφαλείας Secure Socket Layer (SSL), ώστε να διασφαλιστεί πλήρως η ασφάλεια των συναλλαγών και των προσωπικών δεδομένων.

Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α 17% και ισχύουν μόνο για παραγγελίες που γίνονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα δια των προβλεπόμενων τρόπων παραγγελίας. Το aplon.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε το τίμημα που αντιστοιχεί στο προϊόν κατά το χρόνο τοποθέτησης της παραγγελίας και της επιβεβαίωσης αυτής. Δεν τίθεται αξίωση αποζημίωσης του πελάτη σε ενδεχόμενη αλλαγή/πτώση τιμής του προϊόντος.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση στην αποστολή της παραγγελίας του προϊόντος ή και προϊόντων, σε περίπτωση μηχανογραφικού ή τυπογραφικού λάθους εξαιτίας των οποίων παρουσιάζονται σε λανθασμένη τιμή από την ισχύουσα.

Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.aplon.gr συνοδεύονται με την εργοστασιακή εγγύηση της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας και συνήθως είναι 2 (δύο) έτη. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αυτό θα αναφέρεται στην σελίδα του συγκεκριμένου προϊόντος. Η εγγύηση παρέχεται με την απόδειξη αγοράς και άρχεται από την ημερομηνία αυτής.


Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου
Δείτε τι είπατε για εμάς
Skroutz BestPrice
Πληρώστε με πιστωτικές κάρτες
aplon.gr