ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΑΓΟΡΩΝ
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Πολιτικη επιστροφων

Για αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, παρακαλούμε όπως ελέγχεται προσεκτικά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας την κατάσταση του προϊόντος και της εργοστασιακής συσκευασίας του, για τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως σπασμένο προϊόν, χτυπημένο προϊόν, λανθασμένη αποστολή προϊόντος, κλπ. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα την ίδια ημέρα. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία. 

Προθεσμία Επιστροφής
Η προθεσμία επιστροφής προϊόντος είναι δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Το προϊόν θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να συνοδεύεται με το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη, τιμολόγιο). Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει γίνει χρήση αυτού, η συσκευασία του να είναι άθικτη (σφραγισμένη) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο.

Λανθασμένη Αποστολή 
Στην περίπτωση της εσφαλμένης αποστολής, η οποία οφείλεται στην εταιρεία μας  ή στους συνεργάτες και προμηθευτές, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει γίνει χρήση αυτού, η συσκευασία του να είναι άθικτη (σφραγισμένη) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο.  

Αναιτιολόγητη Επιστροφή 
Τα έξοδα επιστροφής σε περίπτωση αναιτιολόγητης υπαναχώρησης επιβαρύνουν τον πελάτη. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει γίνει χρήση αυτού, η συσκευασία του να είναι άθικτη (σφραγισμένη) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο.  

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τυχόν απώλεια ή χειροτέρευση της κατάστασης του προϊόντος μέχρι την επιστροφή του στην εταιρεία. Συνιστούμε οι επιστροφές να εκτελούνται είτε με συστημένη επιστολή των ΕΛΤΑ είτε με courier.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, και αναλόγως του τρόπου πληρωμής που είχατε επιλέξει κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας αλλά και του τρόπου επιστροφής του προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνεται εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από  το ηλεκτρονικό κατάστημα. Σε περίπτωση επιλογής πιστωτικής κάρτας, η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται με ακύρωση της συναλλαγής και πίστωση του αντίστοιχου ποσού. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η επιστροφή θα γίνεται με πίστωση τραπεζικού λογαριασμού του οποίου είστε δικαιούχος  και θα μας γνωστοποιήσετε. Αποδέχομαι την Πολιτική Απορρήτου
Δείτε τι είπατε για εμάς
Skroutz BestPrice
Πληρώστε με πιστωτικές κάρτες
aplon.gr