Όροι χρήσης


Το aplon.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα του διαδικτύου που δημιούργησε η εταιρεία DREAM CENTER Α.Ε.Β.Ε, με ΑΦΜ 094276110, ΔΟΥ Μυτιλήνης, έδρα το 5ο χλμ Μυτιλήνης – Καλλονής, Μυτιλήνη και Αριθμό ΓΕΜΗ 124117042000 .

Η εταιρεία DREAM CENTER A.E.B.E εδρεύει στο 5ο χλμ Μυτιλήνης – Καλλονής σε σύγχρονες ιδιόκτητες στεγασμένες εγκαταστάσεις άνω των 3000 τ.μ. και δραστηριοποιείται με δύο καταστήματα στη λιανική πώληση οικιακών συσκευών, εργαλείων & μηχανημάτων αλλά και στη λιανική πώληση οικιακού επίπλου με μεγάλη επιτυχία.

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα aplon.gr το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.aplon.gr, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των κατωτέρω όρων και προϋποθέσεων, δίχως καμία εξαίρεση, τους οποίους παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε θα πρέπει να μην κάνει χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και να απέχει από κάθε συναλλαγή με αυτό. Σε κάθε άλλη περίπτωση τεκμηριώνεται ότι συναινεί και έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα κάθε όρο και προϋπόθεση.

Οι επισκέπτες και πελάτες του διαδικτυακού τόπου θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, e-mail, κλπ. ) στις οποιαδήποτε φόρμες και δεν θα προβαίνουν σε πράξεις και ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό, αλλά και οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή ιστοσελίδα συνδεδεμένο με αυτό.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.aplon.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών με αυτό, όποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις αντίστοιχες σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος δύναται να καταρτίζονται στην ελληνική γλώσσα.

Το aplon.gr δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών στο ηλεκτρονικό κατάστημα, τόσο όσο αφορά την ταυτότητα της εταιρείας όσο και των παρεχόμενων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγών. Στα πλαίσια της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για εκ παραδρομής λάθη κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στην ιστοσελίδα.

Το σύνολο του περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) και των υπηρεσιών του site αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού καταστήματος aplon.gr και προστατεύονται από την ελληνική, κοινοτική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα www.aplon.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή υπηρεσίες τους προστατεύονται από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνιση τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης αυτών.

Στα πλαίσια των συναλλαγών του, το aplon.gr δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημίες που δύναται να προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσής, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα aplon.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, ωστόσο αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες σχετικά με τη διαθεσιμότητα ή μη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου όπως ακριβώς έχουν. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθεματική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνιστάται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντων κερδών, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη χρήση ή/και λειτουργία ή μη του διαδικτυακού τόπου ή/και τυχόν αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Οποιαδήποτε αναφορά ή διασύνδεση με άλλο site, παρέχεται μόνο για την διευκόλυνση των χρηστών και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στα site αυτά. Οι χρήστες παραιτούνται οποιονδήποτε νομικών διεκδικήσεων κατά του aplon.gr σε σχέση με αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους.

Τα προσωπικά δεδομένα (όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας κλπ.) που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.aplon.gr με την συγκατάθεση των χρηστών τηρούνται σε αρχείο και επεξεργάζονται με όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και εμπιστευτικότητας των διατάξεων του Ν. 2472/1997. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα και τις συνδεδεμένες με αυτό επιχειρήσεις για στατιστικούς λόγους ή για υποστηρικτικούς σκοπούς της συναλλακτικής σχέσης. Το aplon.gr δηλώνει ότι δεν θα διαβιβάσει ή κοινοποιήσει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, εκτός εάν αυτό διαταχθεί από το Νόμο ή/και τις αρμόδιες Αρχές.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.

Η εταιρία μας με στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει έχει ενσωματώσει στον παρόντα δικτυακό τόπο το εργαλείο BestPrice 360º, στο πλαίσιο εξαγωγής στατιστικών στοιχείων και στοιχείων απόδοσης από τη συμμετοχή του ηλεκτρονικού της καταστήματος στην αντίστοιχη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών προϊόντων BestPrice.gr, στην οποία συμμετέχει.

Το BestPrice 360º επιτρέπει τη διαβίβαση στο BestPrice.gr ανώνυμων δεδομένων, σχετικά με την δραστηριότητα των επισκεπτών στον παρόντα δικτυακό τόπο (όπως επίσκεψη ή ηλεκτρονική παραγγελία) για την εξαγωγή των αντίστοιχων στατιστικών αποτελεσμάτων και για τη βελτίωση των ενεργειών marketing.

Επιπλέον, μόνο εφόσον έχετε δώσει την συγκατάθεσή σας για αποθήκευση παραγγελιών μέσω της αντίστοιχης επιλογής στο προφίλ σας στο BestPrice, κάθε παραγγελία που καταχωρείτε ηλεκτρονικά, θα αποθηκεύεται αυτόματα στο προφίλ σας στο BestPrice.

Η δυνατότητα αυτή εξυπηρετεί αποκλειστικά την αποθήκευση των βασικών στοιχείων παραγγελίας (όπως κωδικός παραγγελίας, προϊόντα κτλ.) χωρίς να διαβιβάζεται οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο που περιέχει η παραγγελία σας. Η εν λόγω δυνατότητα ουδόλως σχετίζεται με την διεκπεραίωση της παραγγελίας, για την οποία αρμόδια και υπεύθυνη είναι η εταιρία μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την δυνατότητα αποθήκευσης των παραγγελιών σας στο BestPrice.gr, πατήστε εδώ https://www.bestprice.gr/policies/privacy .

Για τις παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και την ασφάλεια αυτών, το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει εγκαταστήσει πρωτόκολλο ασφαλείας Secure Socket Layer (SSL), ώστε να διασφαλιστεί πλήρως η ασφάλεια των συναλλαγών και των προσωπικών δεδομένων.

Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο Φ.Π.Α 17% και ισχύουν μόνο για παραγγελίες που γίνονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα δια των προβλεπόμενων τρόπων παραγγελίας. Το aplon.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε το τίμημα που αντιστοιχεί στο προϊόν κατά το χρόνο τοποθέτησης της παραγγελίας και της επιβεβαίωσης αυτής. Δεν τίθεται αξίωση αποζημίωσης του πελάτη σε ενδεχόμενη αλλαγή/πτώση τιμής του προϊόντος.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν δεσμεύεται σε καμία περίπτωση στην αποστολή της παραγγελίας του προϊόντος ή και προϊόντων, σε περίπτωση μηχανογραφικού ή τυπογραφικού λάθους εξαιτίας των οποίων παρουσιάζονται σε λανθασμένη τιμή από την ισχύουσα.

Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.aplon.gr συνοδεύονται με την εργοστασιακή εγγύηση της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας και συνήθως είναι 2 (δύο) έτη. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αυτό θα αναφέρεται στην σελίδα του συγκεκριμένου προϊόντος. Η εγγύηση παρέχεται με την απόδειξη αγοράς και άρχεται από την ημερομηνία αυτής. Η εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με την ευρωπαική νομοθεσία (Οδηγία 2011/83/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) σχετικά με τα δικαιώματα των καταναλωτών και οι πελάτες μπορούν να ανατρέξουν σχετικά με την προστασία των καταναλωτών στον παρακάτω σύνδεσμο  https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/shopping-consumer-rights/index_el.htm#

Ελαττωματικά και Χαλασμένα Προϊόντα
Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ για την προστασία των καταναλωτών, έχετε πάντα το δικαίωμα σε ελάχιστη 2ετή εγγύηση χωρίς καμία επιβάρυνση, ανεξάρτητα από το αν αγοράσατε το προϊόν από κατάστημα, μέσω διαδικτύου ή με εξ αποστάσεως αγορά, όπως μέσω καταλόγου ή τηλεφώνου. Εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά, το ηλεκτρονικό κατάστημα οφείλει να τα επισκευάσει ή να τα αντικαταστήσει δωρεάν. Η επιδιόρθωση ή η αντικατάσταση θα πρέπει να γίνουν μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα και χωρίς αυτό να συνεπάγεται σημαντική ενόχληση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα θα αναλάβει τη διαδικασία εξακρίβωσης ή μη των λεγομένων του καταναλωτή είτε μέσω του service του επίσημου κατασκευαστή/εισαγωγέα είτε απεύθειας το ίδιο το κατάστημα εάν αυτό είναι δυνατόν.

Η νομική εγγύηση καλύπτει ελαττώματα που θεωρείται ότι υπήρχαν κατά τη στιγμή της παράδοσης και έγιναν εμφανή μέσα στην επόμενη διετία. Κάθε ελάττωμα που εμφανίζεται εντός εξαμήνου θεωρείται ότι υπήρχε κατά τη στιγμή της παράδοσης, εκτός αν μπορεί να αποδειχθεί το αντίθετο. Σε περίπτωση που η επισκευή και η αντικάτασταση δεν είναι δυνατή το ηλεκτρονικό κατάστημα και σύμφωνα με τους κανόνες της Ε.Ε ωφείλει να μειώσει την τιμή (σε σχέση με την αρχική αγορά) ή να επιστρέψει όλα τα χρήματα της αγοράς του προϊόντος. Το ηλεκτρονικό κατάστημα υποχρεούται πάντα να βρει μια λύση. Μετά την πάροδο έξι μηνών, ο καταναλωτής εξακολουθεί να έχει το δικαίωμα δωρεάν επισκευής ή αντικατάστασης των προϊόντων του ή, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, μείωσης της τιμής (σε σχέση με την αρχική σας αγορά) ή επιστροφής των χρημάτων της αγοράς του προϊόντος. Ωστόσο ενδέχεται να σας ζητηθεί να αποδείξετε ότι το ελάττωμα υπήρχε κατά την παράδοση του προϊόντος, λόγω, π.χ. κακής ποιότητας των χρησιμοποιηθέντων υλικών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα οφείλει τότε να προτείνει μια λύση.

Τα έξοδα αποστολής του ελαττωματικόυ προιοντος προς το κατάστημα και προς έλεγχο επιβαρύνουν τον καταναλωτή. Αν το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό, τότε τα έξοδα αποστολής επιστρέφονται στον καταναλωτή. Στην περίπτωση που κατά τον έλεγχο του προιόντος, το προϊόν δεν αποδειχτεί ελαττωματικό τότε το προϊόν επιστρέφεται στον καταναλωτή και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον ίδιο.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Το παρακάτω κείμενο δίνει πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα και την εναρμόνιση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία GDPR. Σας προτρέπουμενα διαβάσετε τη Δήλωση Απορρήτου Δεδομένων, η οποία περιγράφει λεπτομερώς, μεταξύ άλλων, ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε και για ποιους σκοπούς. Επίσης, συνοψίζει τα δικαιώματα σας σχετικά με τα εν λόγω δεδομένα.

Τι είναι το GDPR;
Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασίατων Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR) αποτελεί το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκή Ένωσης(ΕΕ) στον εξεταζόμενο τομέα. Αντικείμενο του Κανονισμού είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προς προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

To ηλεκτρονικό κατάστημα www.aplon.gr δίνει τη δυνατότατα σε οποιονδήποτε χρήστη του διαδικτύου να περιηγηθεί στις σελίδες του είτε ανώνυμα, με σκοπό την ενημέρωση και στο εξής θα αποκαλείται “απλός χρήστης”, είτε επώνυμα, για αγορές προσφερόμενων προϊόντων και στο εξής θα αποκαλείται“πελάτης”.

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων έχει πρωταρχική σημασία. Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, τόσο από την ίδια την επιχείριση, όσο και από τρίτους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της εταιρίας.

Η επιχείρηση DREAM CENTER A.E.B.E με έδρα το 5ο χλμ Μυτιλήνης-Καλλονής, Μυτιλήνη, Λέσβος, Τ.Κ 81100, email: info@aplon.gr, τηλ: 22510-47570 & 22510-41166 και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.aplon.gr, ενημερώνει ότι για τους σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών της σύμφωνα μετην ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/680 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.

Δεδομένα και Πληροφορίες που Συλλέγουμε
Δεδομένα απαραίτητα για την διεκπεραίωση των παραγγελιών: αυτά είναι τα ίδια τόσο για απλή παραγγελία όσο και για προαιρετική εγγραφή στην ιστοσελίδα και είναι τα παρακάτω : Ονοματεπώνυμο Πελάτη, Διεύθυνση πελάτη (και παράδοσης εάν είναι διαφορετική), Τ.Κ, Πόλη/Περιοχή, αριθμός σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου ζητείται επιπλέον : Επωνυμία, Α.Φ.Μ, Δ.Ο.Υ, Δραστηριότητα

Χρήση και Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε, είναι τα απολύτως αναγκαία, απαραίτητα και κατάλληλα για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Οι παραγγελίες διατηρούνται σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή (αντίγραφο του δελτίου παραγγελίας που λαμβάνει ο πελάτης). Ο χρόνος διατήρησης των στοιχείων των παραγγελιών είναι ανάλογος του χρόνου διατήρησης των νομίμως εκδοθέντων παραστατικών(απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο) που συνοδεύουν και τεκμηριώνουν την κάθε παραγγελία ξεχωριστά.

Για την πραγματοποίηση πληρωμών μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, σας ενημερώνουμε ότι όλη η διαδικασία πληρωμής πραγματοποιείται μέσα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit, για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές.
Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται τα προσωπικά στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούνή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν για την επιβεβαίωση πληρωμής της παραγγελίας

Η ιστοσελίδα μας διαθέτει πιστοποιητικό ασφάλειας SSL ώστε να γίνεται με ασφάλεια η διακίνηση δεδομένων από και προς αυτήν. Οι κωδικοί που χρησιμοποιεί ο πελάτης για την πρόσβαση στον λογαριασμό του είναι κωδικοποιημένοι.

Επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.aplon.gr φιλοξενείται σε server oοποίος προστατεύεται με τα παρακάτω μέτρα σφαλείας: προστασία από DDOS επιθέσεις με firewall, προστασία από hackers, bots που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ιστότοπους, προστασία από διασπορά spam, ιών & παραπλανητικών (phishing) email, απενεργοποίηση μολυσμένων/ευπαθών εφαρμογών και ενημέρωση πελάτη για αναβάθμιση και ισχυροποίηση της ασφάλειας στις εφαρμογές του. Επιπλέον λαμβάνονται τακτικά αντίγραφα ασφαλείας(backups) της ιστοσελίδας για επαναφορά. Τέλος χρησιμοποιούνται antivirus προγράμματα για ασφάλεια από κακόβουλα λογισμικά κ.α.

Κοινοποίηση Προσωπικών Δεδομένων
Κοινοποιούμε μόνο τα απαραίτητα στοιχεία παραλήπτη για την διεκπεραίωση των αποστολών από τις εταιρείες ταχυμεταφορών με τις οποίες συνεργαζόμαστε: ACS courier, Speedex courier ή και μεταφορικής εταιρείας.

Για την ορθή και ασφαλή διαχείριση των στοιχείων αυτών από πλευράς των εταιρειών ταχυμεταφορών παραπέμπουμε στα https://www.acscourier.net/el/privacy-acs-gdpr και http://speedex.gr/content.asp?id=151

Δηλώνουμε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κοινοποιήσουμε, μεταβιβάσουμε, πωλήσουμε τα προσωπικά δεδομένα πελατών μας σε τρίτο και για οποιονδήποτε σκοπό. Εξαιρείται η περίπτωση που αυτό ζητηθεί από τις αρμόδιες αρχές με άρση απορρήτου (ν.2225/1994).

Δικαιώματα Πελάτη
Ο εγγεγραμμένος πελάτης έχει έναν μοναδικό κωδικό που ορίζει ο ίδιος και με αυτόν μπορεί να έχει πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό του. Μπορεί να τροποποιήσει οποιοδήποτε στοιχείο, οποτεδήποτε θελήσει και να επιλέξει εάν επιθυμεί ή όχι να λαμβάνει ενημερωτικά μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (newsletter). Σε περίπτωση απενεργοποίησης των newsletters, η μόνη επικοινωνία (e-mail,τηλεφωνικά, SMS) θα είναι αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση παραγγελιών.

Ο πελάτης δικαιούται:
Να πληροφορηθεί για τα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν.
Να μπορεί να τροποποιεί τα δεδομένα αυτά.
Να ζητήσει διαγραφή του λογαριασμού του.
Να λάβει σε αρχείο (ηλεκτρονική μορφή) τα αποθηκευμένα προσωπικά του δεδομένα.
Να ενημερώνεται επιμέρους σχετικά, όπου αυτό απαιτείται από τη νομοθεσία και να δίνει ή όχι τη συγκατάθεση του.

Συνδέσεις με άλλους ιστοτόπους.
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους με ξένους ιστοτόπους. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων. Κατά συνέπεια, σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις απορρήτου που αναρτάτα ιστην ιστοσελίδα του αντίστοιχου ξένου ιστοτόπου.

Ενημέρωση της πολιτικής απορρήτου
Η παρούσα πολιτική απορρήτου, επικαιροποιείται,όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο.Παρακολουθείτε συχνά την ιστοσελίδα μας ώστε να είστε παραμένετε ενήμεροι.